6948599688 Λαγονήσι, Αττικής diaulos.parkingskafon@gmail.com
 
 
 

ΦΥΛΑΞΗ

Στο parking σκαφών μας, το σκάφος σας είναι απόλυτα ασφαλή αφού ο χώρος φυλάσσεται όλο το 24ωρο απο φύλακα, ενώ διαθέτουμε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και συναγερμό.

 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Σε εμάς θα βρείτε ένα χώρο πλήρης φροντίδας του σκάφους σας και όχι μόνο. Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό, την συντήρηση, την επισκευή αλλά και την ανακατασκευή του σκάφους σας.

 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορεί να αναλάβει την ανέλκυση, την μεταφορά και την καθέλκυση του σκάφους σας στο Λαγονήσι και σε όλη την Αττική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΥΛΟΣ
Parking Σκαφών Λαγονήσι Αττική


Το parking σκαφών “ΔΙΑΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας για την σωστή και ασφαλή φύλαξη και την χερσαία στάθμευση του σκάφους σας, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Με αγάπη για τα σκαφη και γνώση του αντικειμένου, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο parking σκαφών που φιλοδοξεί να καλύψει στο έπακρο, όχι μόνο τις ανάγκες στάθμευσης αλλά και τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του σκάφους σας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
ΧΩΡΟΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΧΩΡΟΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Με αγάπη και μεράκι, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο parking σκαφών, σε μια περιφραγμένη έκταση 5 στρεμμάτων στο Λαγονήσι Αττικής, δίνοντάς σας έτσι την ιδανική λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης του σκάφους σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανέλκυση - Καθέλκυση Σκαφών
Συντήρηση Σκαφών

Συντήρηση Σκαφών

δείτε όλες τις υπηρεσίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός & Περιποίηση Σκαφών
Θαλάσσια Εξυπηρέτηση

Θαλάσσια Εξυπηρέτηση

δείτε όλες τις υπηρεσίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ