6948599688 Λαγονήσι, Αττικής diaulos.parkingskafon@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΑΥΛΟΣ | Parking Σκαφών Λαγονήσι Αττική


Με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, το parking σκαφών “ΔΙΑΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στο Λαγονήσι Αττικής, σας προσφέρει μια σειρά ποιοτικών υπηρεσίες, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συζητήσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για το σκάφος σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
Ανέλκυση - Καθέλκυση Σκαφών

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και διαθέτοντας τον κατάλληλο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την ανέλκυση, την μεταφορά και την καθέλκυση του σκάφους σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά, στο Λαγονήσι και σε όλη την Αττική.
 
   
 
Συντήρηση Σκαφών

Μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση και όλα τα παρελκόμενα που χρειάζεται το σκάφος σας.
 
   
Καθαρισμός & Περιποίηση Σκαφών

Διατηρήστε το σκάφος σας σε άριστη κατάσταση όλο το χρόνο. Αναλαμβάνουμε τον τακτικό καθαρισμό, την συντήρηση, το πλύσιμο, το κέρωμα και το γυάλισμα του σκάφους σας ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη εξόρμησή σας στην θάλασσα.
 
 
Θαλάσσια Εξυπηρέτηση

Είστε εν πλω με το σκάφος σας και χρειάζεστε κάτι από την στεριά; Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας φέρουμε στο σκάφος σας ότι ακριβώς χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα.
 
   
 
Πώληση Σκάφους

Ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με κόσμο που αγαπά τα σκάφη, μπορούμε να αναλάβουμε την πώληση του δικού σας σκάφους, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.
 
   
Ασφάλιση Σκάφους

Μπορούμε να αναλάβουμε την ασφάλιση του σκάφους, προτείνοντάς σας ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα ασφάλισης για προστασία του σκάφους σας από ολική κλοπή, πυρκαγιά, ζημιά κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ: 6948599688 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα θέσης για το σκάφος σας αλλά και για να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ