6948599688 Λαγονήσι, Αττικής diaulos.parkingskafon@gmail.com
 
 
 
ΔΙΑΥΛΟΣ
Parking Σκαφών Λαγονήσι Αττική


Το parking σκαφών “ΔΙΑΥΛΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες σας για την σωστή και ασφαλή φύλαξη και την χερσαία στάθμευση του σκάφους σας, για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.

Με αγάπη για τα σκαφη και γνώση του αντικειμένου, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο parking σκαφών που φιλοδοξεί να καλύψει στο έπακρο, όχι μόνο τις ανάγκες στάθμευσης αλλά και τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του σκάφους σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες Εγκαταστάσεις
Πρόκειται για ένα μεγάλο χώρο 5 στρεμμάτων, ο οποίος φυλάσσετε όλο το 24ωρο με φύλακα και διαθέτει κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να σας εξασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια του σκάφους σας.

Έτσι, στο parking σκαφών μας στο Λαγονήσι, μπορεί να φέρετε και να σταθμεύσετε το σκάφος σας για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε και να είστε ξένοιαστοι ότι το σκάφος σας είναι σε καλά χέρια. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σκάφος σας, όποτε θέλετε, ώστε να εκτελέσετε εργασίες πάνω, μέσα ή έξω από αυτό.

Εκτός από την υπηρεσία στάθμευσης σκαφών, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την ανέλκυση, τη μεταφορά αλλά και την καθέλκυση σκαφών, εξυπηρετώντας άμεσα το Λαγονήσι και όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, το parking σκαφών μας, μπορεί να αναλάβει ανακατασκευές σκαφών, την συντήρηση, το βάψιμο, την επισκευή, το κέρωμα και το γυάλισμα του σκάφους σας, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει και στην πώλησή του, εάν το επιθυμείτε.  
Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη και να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΗΛ: 2299308739 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα θέσης για το σκάφος σας αλλά και για να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ